TENSID-CHEMIE GMBH

A TENSID-CHEMIE név 1963 óta egy innovatív vállalatot szavatol, melynek folyamatos sikertörténetét a jövőbemutató termékek, felelősségteljes koncepciók, környezettudatos technológiák, és gyakorlatorientált fejlesztések egyidejűleg jelentik.

Vevőink bizalmuk jeléül, szakértelmünkre, és tapasztalatunkra bízzák a minőségelvárásaik fenntartását. Ezt a tapasztalatot, mint tisztító- és fertőtlenítőszer előállítók, hosszú éveken át, az ital és élelmiszeripar, valamint a nagyüzemi konyhák területein szereztük.

A bizalom a mindennapi üzletvitelünk alapelve. Ennek előfeltétele az egyedi vevőköri tanácsadás, az átfogó higiéniai-rendszer koncepciók, melyek a mindenkori vevői követelményeknek felelnek meg. Tevékenységünk napi gyakorlata továbbá, a nagy rugalmasság, a folyamatos minőségoptimalizálás, és jövőtudatosság. A higiéniai témakör középpontjába a szerviztevékenységet állítjuk.

A szaktanácsadás, alkalmazástechnika, a rendszeroptimalizálás, és a jól átgondolt megoldások az adagolás és vezérléstechnikában, mind tevékenységünk építőkövei.

Termékpalettánk természetesen nem korlátozódik csak a tisztító- és fertőtlenítőszerekre. A vízkezeléstől, a pályakenőanyagokon át, számtalan további, jólbevállt termékünk van programunkban, amikről érdeklődésük esetén közelebbi információkat biztosítunk.

(Download General Terms of Business and Delivery)

TRADE FAIR DATES

VLB-October meeting

14.10.2019 (Monday)

14.10.2019 - 15.10.2019

Hotel Berlin, Lützowplatz 17, 10785 Berlin

Read more …

BrauBeviale 2019

12.11.2019 (Tuesday)

12.11.2019 - 14.11.2019

Exhibition Centre Nuremberg
hall 4, stand no. 511

Read more …

Beviale Moscow 2020

24.03.2020 (Tuesday)

24.03.2020 - 26.03.2020

Sokolniki Exhibition and Convention Centre, Moscow
hall 4, stand no. 280

Read more …

Vízkezelés

A víz nagy hőkapacitásának, és elpárolgási összenergiájának köszönhetően közel ideális médiumnak számít, mint hőátadó folyadék, az összes fűtő és hűtőrendszernél, mint hűtőtornyok, lemezes hőcserélők, pasztőrök, jegesvizes hűtőkörök, bojlerek, légmosók és klíma- és öntözőberendezések stb.

A természetes víz egy komplex anyagkeverék, ami a felhasználási feltételek alatt megváltozhat, és ez hátrányos mellékhatások kialakulásához vezethet, melyek a fűtő és hűtőfolyamatokat erőteljesen megzavarhatják. 

  • Az oldott sók lerakódások formájában történő kiválása, a hőátadást lerontja és a berendezések   hatásfokát lecsökkenti
  • A sókoncentrációk és pH-viszonyok megváltozása, a fém szerkezeti anyagok korrózióját okozhatják
  • Optimális növekedési feltételek kialakulásával, a rendszeren belüli, vagy kívülről behordott mikroorganizmusok elviselhetetlen mértékű szaporodáson mennek át, melyek biofilmek és nyálkásodások kialakulásához vezetnek

 Ahhoz, hogy ezeket a mellékhatásokat megakadályozzuk, vagy megfékezzük, elengedhetetlen a speciális vízkezelő vegyszerek alkalmazása, melyet a TENSID-CHEMIE WEICOGARD® termékpalettája biztosít.