TENSID-CHEMIE GMBH

A TENSID-CHEMIE név 1963 óta egy innovatív vállalatot szavatol, melynek folyamatos sikertörténetét a jövőbemutató termékek, felelősségteljes koncepciók, környezettudatos technológiák, és gyakorlatorientált fejlesztések egyidejűleg jelentik.

Vevőink bizalmuk jeléül, szakértelmünkre, és tapasztalatunkra bízzák a minőségelvárásaik fenntartását. Ezt a tapasztalatot, mint tisztító- és fertőtlenítőszer előállítók, hosszú éveken át, az ital és élelmiszeripar, valamint a nagyüzemi konyhák területein szereztük.

A bizalom a mindennapi üzletvitelünk alapelve. Ennek előfeltétele az egyedi vevőköri tanácsadás, az átfogó higiéniai-rendszer koncepciók, melyek a mindenkori vevői követelményeknek felelnek meg. Tevékenységünk napi gyakorlata továbbá, a nagy rugalmasság, a folyamatos minőségoptimalizálás, és jövőtudatosság. A higiéniai témakör középpontjába a szerviztevékenységet állítjuk.

A szaktanácsadás, alkalmazástechnika, a rendszeroptimalizálás, és a jól átgondolt megoldások az adagolás és vezérléstechnikában, mind tevékenységünk építőkövei.

Termékpalettánk természetesen nem korlátozódik csak a tisztító- és fertőtlenítőszerekre. A vízkezeléstől, a pályakenőanyagokon át, számtalan további, jólbevállt termékünk van programunkban, amikről érdeklődésük esetén közelebbi információkat biztosítunk.

(Download General Terms of Business and Delivery)

TRADE FAIR DATES

VLB Africa Brewing Conference

21.05.2019 (Tuesday)

21.05.2019 - 23.05.2019

Hyatt Regency, Addis Abeba, Äthiopien

Read more …

The Brewers of Europe Forum & EBC Congress, Antwerp

02.06.2019 (Sunday)

02.06.2019 - 06.06.2019

Meeting & Convention Center, Antwerp

Read more …

VLB Bangkok Brewing Conference

09.06.2019 (Sunday)

09.06.2019 - 11.06.2019

Bangkok International Trade & Exhibition Centre (BITEC)

Read more …

VLB-October meeting

14.10.2019 (Monday)

14.10.2019 - 15.10.2019

Hotel Berlin, Lützowplatz 17, 10785 Berlin

Read more …

BrauBeviale 2019

12.11.2019 (Tuesday)

12.11.2019 - 14.11.2019

Exhibition Centre Nuremberg

Read more …

Gyakorlatorientált víz és rendszerkezelés, nagyobb berendezés-hatékonyság

A TENSID-CHEMIE egyedi megoldásokat kínál az ital- és söripari  hűtő, és  kazánrendszerek, valamint a pasztőr berendezések vízkezelése számára.

Termékeink szenvedéllyel és odaadással kerültek kifejlesztésre. A sokéves invesztíció az alkalmazott vegyiparban, a Know-how és nagy igyekezet eredményeképpen kerültek a gyakorlati felhasználásokra kialakításra a legkorszerűbb, nagyértékű termékeink.

A vízkezelés számára kifejlesztett WEICOGARD®- termékekkel, a hűtő, kazán és pasztőr berendezések hatékonyabban és stabilabban működnek. Az ital és söripari alkalmazások, rendszerkezelések számára innovatív termékek kerültek kifejlesztésre.

Ennek köszönhetően vevőink profitálhatnak a berendezések hosszabb futásidejéből, a csekélyebb energia ráfordításból, és az optimális munkabiztonságból. Tapasztalatunk, Know-how-nk, és mindenekelőtt kiválóan képzett munkatársnőink és munkatársaink lehetővé teszik, hogy a víz és rendszerkezelés tekintetében hozzáértő partnerek lehessünk.

 Portfóliónk összegzése:

  • Szerviz és tanácsadás – professzionális és problémamegoldás orientált – magasan kvalifikált alkalmazástechnikai mérnökök, önálló analitikai szervízzel
  • Vegyszerek és vevőspecifikus egyedi termékek szállítása
  • Mérő, szabályozó és adagolórendszerek szállítása
  • Vevőspecifikus vízkezelési koncepció kialakítása, figyelembe véve a gazdaságossági, környezetvédelmi és munkabiztonsági szempontokat